Skoči na glavno vsebino

spletni_casopis_maj

Dočakali smo vrnitev v šolo. Po skoraj dvanajstih tednih bomo zopet sedli v šolske klopi. Vznemirjeni in veseli, ker bomo zopet srečali naše sošolce in učitelje, malce pa v skrbeh, kakšno je naše znanje, ki smo ga pridobivali sami. V šoli vsak dan primerjaš svoje znanje s sošolci, doma pa si za pisalno mizo sedel sam. Prepričana sem, da to naši učitelji vedo in da bodo pri zaključevanju ocen razumevajoči.

Doma smo pridobili tudi nova znanja v kuhinji. K temu je pripomogel tehniški dan, pri katerem smo pripravili tradicionalni slovenski zajtrk in pekli kruh in marmorni kolač.

  1. maja so se prvi v šolske klopi vrnili učenci od 1. do 3. razreda, kot je slišati, brez težav. O vrnitvi v šolo so pisali naši prvošolci. 15. maja smo praznovali mednarodni dan družine. V času koronavirusa je pravzaprav bil vsak dan dan družine. Ves čas smo bili skupaj, se družili in se še bolj povezali. Za ta čas moramo biti hvaležni. Del naših družin so tudi naši hišni ljubljenčki, ki smo se jim v času brez popoldanskih dejavnosti bolj posvetili. In prav o njih so pisali šestošolci.

Vsem želim čim bolj uspešen ponoven začetek in skorajšnji konec šolskega leta.

Zala Paulina Brišnik

Dostopnost