Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci!

 Po štirih mesecih izvajanja pouka na daljavo smo se včeraj razveselili novice, da se bomo po zimskih počitnicah zopet izobraževali v prostorih šole.

 V želji da zagotovimo varno šolsko okolje in ostanemo zdravi, bomo tudi v prihodnje izvajali priporočene ukrepe, ki jih poznamo že od začetka letošnjega šolskega leta. Na avtobusu, v skupnih prostorih, izven matične učilnice bomo nosili maske, trudili se bomo kar najbolj upoštevati medsebojno razdaljo, prostore bomo zračili, si umivali roke, upoštevali higieno kihanja in kašljanja… Predvsem pa je pomembno, da v šolo prihajamo zdravi in ob prvih znakih bolezni ostanemo doma.

 Pouk bo potekal v matičnih učilnicah, po ustaljenem urniku, šolski prevozi pa po utečenem voznem redu.

 Zadnji meseci za nikogar od nas niso bili enostavni. S skupnimi prizadevanji smo izvedli načrtovane vzgojno-izobraževalne vsebine. Učitelji so vložili ogromno truda, da je pouk tekel nemoteno. Veseli smo vašega aktivnega sodelovanja in neizmerno hvaležni vašim staršem za podporo in pomoč. Čaka pa nas še veliko izzivov in dela.

 Pred nami so zimske počitnice. Preživite jih prijetno in se v ponedeljek, 22. 2. zdravi in vedoželjni vrnite v šolske klopi. Upam, da se tudi vi veselite ponovnega prihoda v šolo. Želim vam, da bi se v šoli počutili prijetno in da bi bili pri šolskem delu čim bolj uspešni.

Vaša ravnateljica

Andreja Hramec

Dostopnost