Skoči na glavno vsebino

Za nami je četrti dan. Pošteno smo že vsi utrujeni, saj so naši dnevi polni dejavnosti. Zjutraj smo imeli delavnice. Kurentovo delavnico 5.b in naravoslovno delavnico 5.a.

Po kosilu smo, tako kot vsak dan odšli na plavanje. Sedaj smo vsi že res dobri plavalci.

Naš kuhar dobro ve, da pridemo s plavanja laaačniiii. Danes nas je pričakal z ogromnimi hamburgerji. Ampak to nam ni preprečilo, da ne bi mogli pojesti presenečenja, ki nam ga je pripravila Matičeva mama. Prinesla je pladnje samih sladkih dobrot. Hvala !

Ta dan je res dan presežkov, saj prijetnih stvari kar ni bilo konec. Učenci so se cel teden pripravljali na zaključni večer ali Pokaži kaj znaš. Res so pokazali, da so pravi talenti. Peli so, plesali, igrali in se predvsem zabavali.

Po končanem uradnem delu pa je za mešalno mizo stopila naša Sabina in pripravila pravi DISCO. S čisto pravo meglo. Pravi, da jo je uvozila iz Ljubljane. Zaplesali smo vsi. Tudi učiteljice.

Če smo prejšnje večere pisali takrat, ko so učenci že spali, tokrat ni tako. Disco namreč še kar obratuje in ne vem, kdaj bomo šli spat. Pa nič hudega. Učenci si danes res zaslužijo, da bedijo malo dlje.

Za nami so štirje zelo prijetni, naporni, delavni, pa vendar mirni dnevi.

Pohvaliti moram prav vse učence. Moji pohvali se pridružujejo tudi ostale učiteljice in učitelji ter ostalo osebje doma.

SE VIDIMO JUTRI !

VRAČAMO SE NEKJE OB 15.15 URI.

Dostopnost