Skoči na glavno vsebino

V našem oddelku je 21 učenk in učencev. Vsi smo pridni, a včasih smo tudi nagajivi. Uči nas učiteljica Marjana. Skupnost sestavlja ena tretjina fantov in dve tretjini deklic.  Iz podružnične šole Šmihel so k nam prišla še tri deklice. Torej smo deklice v večini in imamo glavno besedo. Naši fantje so: Jan Felicijan, Matic Irman Kolar, Simon Irman Kolar, Erik Kunavar, Erik Srdić Franko, Nejc Ros in Lenart Zavolovšek. Dekleta pa smo: Lucija Rozoničnik, Lucija Reberšak, Lucija Vodovnik, Manja Bastelj, Ana Božič, Sharrane Lanud, Nina Napotnik, Žana Prunseis, Eva Rajh, Sara Renko, Tinkara Šmon Potočnik, Urška Vodovnik, Julija Vrečar in Janja Vučićević. Kot se iz zapisa vidi imamo dva Erika in kar tri Lucije.

Radi smo v šoli, saj se veliko naučimo.

Sara Renko in Julija Vrečar

 

Naša učilnica je na razredni stopnji. Je zelo lepe rumene barve. Iz našega razreda je čudovit pogled na urejeno šolsko okolico, kjer je igrišče in travnik. Prav tja nam tudi med poukom zelo radi pobegnejo naši pogledi. V razredu imamo mize, stole, projektor, računalnik in dve tabli. Ena je zelena, druga pa bela. ob zadnji steni so štiri velike in štiri male omare.

Vsi skupaj se radi imamo in se veliko zabavamo. Včasih pa se z našo “resno” učiteljico tudi pohecamo. Po pouku pospravimo in uredimo učilnico, pozdravimo učiteljico in gremo eni domov drugi pa v podaljšano bivanje.

Manja Bastelj in Janja Vučićević

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostopnost