Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Pred nami so zadnji dnevi poletnih počitnic in v šoli pripravljamo vse potrebno, da bomo v petek, 1. 9. 2023, z velikimi pričakovanji vkorakali v novo šolsko leto.

Zbor učencev od 6. do 9. razreda je ob 8.20 na parkirišču pred športno dvorano, učence razredne stopnje pa bodo ob tej uri na vhodu RS pričakale učiteljice in jih pospremile v učilnice. Učenci podružnične šole Šmihel naj se v šoli zberejo ob 8.20. Vsi učenci od 2. do 9. razreda naj v šolo pridejo s torbo, peresnico, copati, dvema zvezkoma in dobro voljo. Prvi šolski dan bodo imeli učenci 5 ur pouka, z obveznostmi bodo tako vsi učenci končali ob 12.55.

Za učence prvih razredov matične šole je organiziran poseben sprejem ob 11.00 uri, na podružnični šoli Šmihel pa ob 9.30.

Šolski prevozi bodo prvi šolski dan potekali po voznem redu, ki je v priponki, za varstvo vozačev tako razredne kot predmetne stopnje bo poskrbljeno. Jutranje varstvo za učence razredne stopnje pa bo organizirano od 7.00 ure daljeOd 4. 9. 2023 dalje pa bo v veljavi nov vozni red, ki ga bodo učenci v šoli prejeli v petek. Vsi šolski prevozi bodo organizirani izpred športne dvorane,  vhod za učence vozače je ob športni dvorani. Obiskovanje varstva vozačev pred in po pouku je za vse vozače obvezno, saj sicer ne moremo zagotoviti varnosti učencev.

Za malico in kosilo bo poskrbljeno glede na prijave, ki ste jih oddali ob koncu predhodnega šolskega leta. Na osnovi že oddanih prijav bo organizirano tudi podaljšano bivanje do 16.15 ure.

Zaradi delne spremembe prometnega režima ob glavnem vhodu šole vas prosimo, da otrok z osebnimi avtomobili med šolskim letom ne vozite na zgornje parkirišče. Če je potrebno, jih lahko odložite na parkirišču pred športno dvorano ali na parkirišču pri novem prizidku šole.  Vse učence nevozače pa sicer  vzpodbujamo, da v šolo prihajajo peš in največ 10 minut pred pričetkom pouka.  

Želim vam sproščene zadnje počitniške dni in veliko dobre energije ob pričetku novega šolskega leta!

Petra Klepec, ravnateljica

Dostopnost