Spoštovani starši.

 

Zaradi razmer, v katerih se je znašla Slovenija, se soočamo s številnimi izzivi, ki jih rešujemo s skupnimi močmi. Z zaprtjem šol so učenci ostali tudi brez možnosti toplega šolskega obroka. Zavedamo se, da so se s  tem posledično povečali tudi stroški vaše prehrane.

V primeru, da potrebujete pomoč pri nakupu živil, izpolnite spodnjo vlogo, podpisano slikajte s telefonom ali skenirajte ter pošljite na elektronski naslov silva.desman@os-mozirje.si.

V primeru, da nimate možnosti pošiljanja na zgoraj navedene načine vas prosimo, da na naveden elektronski naslov z zadevo ”Pomoč pri nakupu prehranskih izdelkov” posredujete podatke o otroku (ime, priimek, naslov), vlogo pa boste oddali naknadno.

Prejete vloge bo obravnavala komisija za šolski sklad. Vsi upravičenci boste prejeli naročilnico za nakup živil v trgovini Mercator Mozirje, v višini mesečnega zneska kosil. Vrednost naročilnice bo pokrita iz sredstev Šolskega sklada Osnovne šole Mozirje.

Prosimo vas, da spremljate sredstva javnega obveščanja o poteku in terminih preklica izrednih ukrepov. Želimo vam, da ta čas preživite kar se da pogumno, strpno, sočutno, zdravo, z veliko dobre volje in morda izkoristite čas tudi za drobne, srečne trenutke.

Silva Dešman in Urška Finkšt

 

DATOTEKA ZA PRENOS

Dostopnost